Mi az "Orvos Kapcsolat"?

Kedves Kolléga!

Az Orvos Kapcsolat egy orvosi közösségépítő és információs honlap, melynek kizárólag orvosok lehetnek tagjai. A regisztrált tagok pecsétszáma ellenőrzésre kerül.

A rendszer meghívásos alapon működik, tehát  amennyiben Ön ezen sorokat olvassa - egy kedves kollégája ajánlása révén - már rendelkezik meghívóval, így tagjává válhat közösségünknek, illetve jelenleg meghívó igénylésére is van mód, a kezdő oldal " Meghívó igénylése " menüpont 3 adatának kitöltésével. 

Az Orvos Kapcsolat egy olyan adatbázis, mely számos hasznos és értékes információt tartalmaz, így többek között az orvos tagok nevét, elérhetőségét, szakképesítését és szakterületét, munkahelyét és beosztását, így - ahogy azt a honlap elnevezése is mutatja -  segíti az orvosok  közötti kapcsolatok minél szélesebb körben történő kiépítését, ápolását, feltérképezését és a szakemberek egymás közötti információcseréjét.

Az Orvos Kapcsolat ösztönzi az orvosok közötti kommunikációt illetve lehetővé teszi, hogy mi orvosok kapcsolatba kerüljünk egymással, már-már feledésbe merült volt évfolyamtársainkkal, volt munkatársainkkal, és így a mindennapi gyakorlat számára is rendkívül értékes információkat nyerhetünk. E honlappal segíthetjük egymást mind szakmai-, mind bármely más területen.

Az Európai Únió támogatja az "e-egészségügyet", mely az információs és kommunikációs technológiákon alapuló eszközök használatát jelenti a megelőzés, a diagnózis, a kezelés, az egészségellenőrzés és az egészséges életmód területén. Az EU tervei között szerepel olyan internetes egészségügyi szolgáltatások kialakítása, melyek az egészséges életmódról, betegségmegelőzésről és hasonló témákról nyújtanak felvilágosítást, továbbá napirenden van a távkonzultáció rendszerének kidolgozása is. Honlapunkat a fenti célok figyelembevételével alkottuk meg, mely számos területen a jövő technológiáját vetíti előre, így a tervezett újdonságokat Ön rajtunk keresztül elsőként veheti majd igénybe. Szolgáltatásaink közé tartozik többek között sok olyan tevékenység, mely megkönnyíti munkáját, könnyebbé válik az Ön (szak)rendelésére történő bejelentkezés,  megvalósul az "e-ügyelet" lehetősége. A fentiek alapján bizton állíthatjuk, hogy e honlap nemcsak szakmai, hanem anyagi előnyöket is rejt az Ön számára.

E honlap az orvosokon túl a betegek számára is sok újdonságot kínál, hiszen ezen portál mellett - azzal összekapcsolódva - működik a Netrendelő elnevezésű nyilvános site, amely pedig a betegek számára nyújt információkat, lehetővé téve, hogy a betegek panaszaikkal a számukra legmegfelelőbb szakorvoshoz, orvosspecialistához juthassanak el. Az általunk kidolgozott rendszer nemcsak az orvos-orvos, hanem az orvos-beteg kapcsolatok terén is segítséget nyújt majd. A betegek - a kapcsolódó honlapon keresztül - többek között számos kereső szolgáltatást, így gyógyszer-, betegség-, panasz-, orvos-, és patikakeresőket használhatnak, azonnali orvosi segítséget kaphatnak a nap bármely szakában, illetve érdekes egészségügyi témájú cikkeket olvashatnak.
Reményeink szerint rendszerünk jelentős előnnyel jár tehát a közösség egésze számára, mivel használatával könnyebbé válik az ellátás igénybevétele, javul az ellátás minősége és hatékonyága.

A kapcsolat, és jellegénél fogva az orvoskapcsolat, igen nagy kincs. Ennek egy átlátható rendszerbe történő integrálása nagy lépés mind az orvosok, mind a betegek számára.

Még egyszer hangsúlyozni szeretnénk, hogy az Orvos Kapcsolat honlapra kizárólag orvosok léphetnek be, így egy igen hatékony és bensőséges kommunikáció valósulhat meg közöttünk.

 A honlap folyamatos fejlesztés alatt áll, de annak végleges kialakításáig is mindenkinek jó szórakozást hasznos kikapcsolódást kívánunk.

Építsünk együtt egy olyan összetartó közösséget, mely méltó képviselője lehet ennek a gyönyörű hivatásnak!

Üdvözlettel:
az Orvos Kapcsolat csapata

 
Copyright © 2006-2007.
Orvos-kapcsolat. All rights reserved.
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben
Felhasználási feltételek | Gyik | Médiaajánlat