Felhasználási feltételek

Üdvözöljük az Orvos Kapcsolat oldalon, mely a VERGYN Kft. (székhely: 9700. Szombathely, Semmelweis u. 2., cjsz: Cg. 18-09-101149, képviseli: Dr. Vermes Imre ügyvezető) által üzemeltetett orvosi közösségépítő és információs honlap. 

A www.orvoskapcsolat.hu honlapra történő belépéssel Ön elfogadja az alábbi jogi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, megrendelője a rendszer egyik szolgáltatásának sem. A tulajdonos fenntartja magának a jogot a felhasználási feltételek egyoldalú módosítására, melyet Ön a módosítást követő első belépéssel elfogad.

Az Orvos Kapcsolat honlap és az azon található tartalom a VERGYN Kft. szellemi tulajdona. A honlap teljes egészében -a hirdetésekkel, reklámokkal együtt - szerzői jogvédelem alatt áll. A VERGYN Kft. fenntart minden, a lap bármely részének, bármely módszerrel, technikai eszközzel történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.
Az orvoskapcsolat.hu domain név, szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása kizárólag a tulajdonos előzetes, írásos hozzájárulásával lehetséges.

A VERGYN Kft. és partnerei kizárnak minden feleősséget a honlapon elhelyezett információk hitelességéért, tartalmáért, jogszerűségéért, működőképességéért vagy rendelkezésre állásáért, valamint az egyes tagok által tanúsított magatartásért. A fentiek alapján
Ön az Orvos Kapcsolat honlapot saját kockázatára és felelősségére használja, és tudomásul veszi, hogy az üzemeltető VERGYN Kft. kizár minden felelősséget a használattal kapcsolatban felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkkal kapcsolatban.

Tájékoztatjuk Önt, hogy a honlapra történő belépéshez szükséges jelszó titokban tartásáért Ön felel, így felelősségel tartozik minden olyan magatartásért, tevékenységért, mely jelszavának felhasználásával valósul meg. Ön teljes mértékben felelős mindazért a tartalomért, melyet a honlapon elhelyez. A VERGYN Kft. nem ellenőrzi a felhasználók által rendelkezésre bocsátott tartalmakat.

A VERGYN Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a szolgáltatást bármely felhasználó felé megtagadja, bárkinek a bejegyzett tagságát felfüggessze, illetve az oldalt minden olyan személy elől elzárja, aki a leírtakkal össze nem egyeztethető magatartást tanúsít.

Jóllehet megválogatjuk azokat a szervezeteket, cégeket, amelyekre oldalunkon internetes hivatkozásokat helyezünk el, ám az általuk közölt információk helyességéért felelőséget nem vállalunk. Az olvasók, felhasználók által közölt információk vonatkozásában minket illet a jog, hogy ezeket szabadon felhasználhassuk. Azokra az adatokra, melyek természetük miatt bizalmasnak minősülnek a személyiségi jogokra vonatkozó elveink az irányadóak, azaz minden rendelkezésre álló eszközzel védjük a látogatók, felhasználók személyiségi jogait a Polgári Törvénykönyvben és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek betartásával. A regisztrált tagok a felhasználási feltételek elfogadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy tőlünk vagy hirdetőinktől kizárólag szakmai tartalmú tájékoztatást kapjanak elektronikus formában vagy postai úton.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az obszcén, trágár kifejezéseket tartalmazó, becsületsértő, rágalmazó, más személy jogos és méltányolható érdekeit sértő, rasszista vagy gyalázkodó, továbbá bármely hasonlóan sértő közlést oldalunkról - minden további értesítés nélkül - eltávolítsuk.

Minden nem tárgyalt jogi vonatkozással kapcsolatban a magyarországi törvényeket és a magyarországi hatóságok döntéseit tartjuk irányadónak. Jogvita esetén kikötjük - a per tárgyától függően - a Szombathelyi Városi Bíróság illetve a Vas Megyei Bíróság kizárólagos illetékességét.
 
1 2 3
»

 
Copyright © 2006-2007.
Orvos-kapcsolat. All rights reserved.
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben
Felhasználási feltételek | Gyik | Médiaajánlat